(precisie)Draaiwerk

Protherm-Impex heeft jarenlange ervaring en kennis als leverancier van hoogwaardige technische producten. Voor de Nederlandse markt is Protherm-Impex het aanspreekpunt van de business unit speciale precisie draai-onderdelen van het zusterbedrijf Neher GmbH.

Deze business unit is sinds 1956 gespecialiseerd in het produceren van precisie draaionderdelen voor onder andere de automobiel- en verwarmingsindustrie. Sinds 2015 beschikt deze fabriek over een geheel nieuw state-of-the-art onderkomen met een zeer modern machinepark.

Wij produceren de precisie draai-onderdelen volgens klantspecificatie en zijn met name gespecialiseerd in producten binnen de volgende mogelijkheden:

– Diameter (DM) van Ø 5 mm tot Ø 42 mm
– Lengte tot 300 mm
– Materialen: automatenstaal, roestvaststaal en messing, middels stangentoevoer rond- en zeskant lengtes van 3 mtr. Andere materialen op aanvraag
– Serie-draaiwerk van honderd tot duizenden stuks
Tevens kunnen wij verschillende oppervlakte behandelingen laten verzorgen door competente dienstverleners.

Naast deze precisie draai-onderdelen kunnen wij ook personderdelen uit roestvaststaal leveren met een diameter (DM) van Ø 3,13 mm tot Ø 5,3 mm en een maximale lengte van 50 mm. Hiermee is massa serieproductie van uw personderdeel mogelijk.

Meer over draaiwerk?

Vul hieronder het formulier in met uw gegevens en vraag, eventueel kunt u nog een bijlage toevoegen voor verduidelijking van de vraagstelling. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 10 MB.