Over Protherm

Protherm Impex heeft als importeur/groothandel een sterke positie binnen de sanitair/CV branche. De thermostatische mengautomaten Taconova Novamix (Taco’s) en de TacoSetter inregelventielen worden verhandeld via nationale en regionale groothandels.
Protherm is een leverancier van OEM bedrijven. Protherm onderscheidt zich door productkennis, kwalitatief hoogstaande technische producten en een uitstekende service.
Protherm levert ook speciale draai-onderdelen van het zusterbedrijf Neher GmbH.

Geschiedenis

Protherm Holland NV is opgericht op 11 augustus 1960 in Amsterdam. In 1974 verhuist naar Barneveld. Sinds 1980 behoort Protherm tot de Impex Groep.

Impex Groep

De Impex Groep is een wereldwijd opererende organisatie met verschillende divisies in de maakindustrie, de sanitair/CV branche en de agrarische sector. Na ervaring en inspiratie te hebben opgedaan als werknemer bij verschillende bedrijven in de Verenigde Staten, België en Duitsland begon W. Wentzel, samen met zijn vrouw, in 1971 Impex. De pluimveesector groeide met als gevolg internationale schaalvergroting. De Impex Groep is een 100 % familiebedrijf en wordt inmiddels aangestuurd door de 2e generatie.

Taconova

Protherm werkt al meer dan 50 jaar met Taconova. Een unieke samenwerking.

“Kennis, voorraad en ervaring de basis van Protherm”

Maatwerk

Het geassembleerd aanleveren van producten is handig en tijdbesparend. Protherm biedt die mogelijkheid. De voordelen: Protherm koopt alle producten, assembleert het gewenste artikel, houdt dit op voorraad en levert op de datum die de klant wil. Slim, snel en efficiënt!

Een assortiment om trots op te zijn!

Protherm heeft zijn magazijn aan de Marchandweg in Barneveld. Onze servicegraad is bijna 100%! Inspelen op de markt en het op peil houden van de voorraad doen we door goed naar onze klanten te luisteren, afzet te monitoren en prima afspraken met onze toeleveranciers Nieuwe producten worden snel in het proces opgenomen. Wij gebruiken een PIM systeem voor het vastleggen van alle beschikbare data, tevens voorzien van de benodigde documenten en afbeeldingen. Zie onze online product catalogus.

Bekijk ons assortiment