Voor een betere (door)stroming gebruik je magneetafsluiters van Protherm

De magneetafsluiter, ook wel magneetventiel genoemd, vervult een essentiële rol bij (door)stromen van water. Betrouwbaarheid en de prestaties van magneetafsluiters zijn van groot belang voor veiligheid, kwaliteit en efficiency van werkende installaties. En het is dan niet voor niets dan magneetafsluiters uitvoerig worden getest.

Druk
Het openen en sluiten van diverse waterstromen kan met direct werkende magneetafsluiters of met indirect werkende magneetafsluiters. Direct: deze afsluiter werkt zonder drukverschil. Indirect: openen of sluiten met minimaal of geen drukverschil. Het installeren van een directe dan wel indirecte magneetafsluiter wordt natuurlijk bepaald door gewenste toepassing. Protherm levert met de MagPro al jaren kwalitatief hoogwaardige magneetafsluiters. Met een zeer breed assortiment en met vele toepassingen voor diverse (drink)water installaties.

Protherm Magpro magneetafsluiters

Nieuw
Om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Protherm haar assortiment magneetafsluiters onlangs vernieuwd en uitgebreid. In het assortiment een ruime keuze in diverse DN doorlaten (Normaly Open en Normaly Closed). Leverbaar in de meest gangbare bedrijfsspanningen en, ook nieuw, nu ook verkrijgbaar in de voltages 12VDC, 24VDC, 24VAC en 240VAC. Tevens is het aantal maatvoeringen vergroot. De toegevoegde maatvoeringen zijn knel 15, 22 en 28 mm en draaduitvoering van 3/8” t/m 2”. Ook een groot bereik in mediumtemperatuur (-30°C-145°C). De magneetafsluiters van Protherm zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende installaties (airconditioning, zonne-energie installaties, verwarming).

Stop met zoeken
Naast het vernieuwde assortiment magneetafsluiters levert Protherm uiteraard ook de nodige onderdelen en toebehoren voor onderhoud en reparatie. Voor het plegen van vakkundig en snel onderhoud. Protherm biedt meer, veel meer. U zoekt een magneetafsluiter? Stop met zoeken, ga naar het productoverzicht van onze magneetafsluiters en u vindt de afsluiters die u nodig heeft. Zo eenvoudig is het!

Protherm Magpro Magneetafsluiter

Deel dit product met anderen